Blog
Vesta pro psa nejen do psího počasí
19.12.2019

Vesta pro psa nejen do psího počasí

Je venku tak ošklivé počasí, že by ani psa nevyhnal? Všichni majitelé psů vědí, že venčit se musí denně - ať je krásně, podzimní blýskanice nebo padají sněhové vločky. Ptáte se, jak svému psímu kamarádovi takové pocházky zpříjemnit? Skvělým doplňkem je vesta pro psa, která chrání před chladem, zimou a navíc vypadá stylově.

Módní i praktické? To jsou vesty pro psy

Štěňátka, psí senioři, menší plemena a krátkosrstí psi - všichni ti budou mít z nové vesty radost. Na procházkách psí vesta ochrání kožíšek, zahřeje záda a pokud zvolíte model s reflexními prvky, bude váš pejsek dobře vidět i za šera a tmy. Střihy vest v e-shopu jsou vytvořené tak, že se snadno přizpůsobí psímu tělíčku pomocí suchého zipu.

6 důvodů, proč pořídit psí vestu

  • Vesta ochrání před zimou a chladem
  • Voděodolná vrstva chrání kožíšek proti vlhku
  • Reflexní prvky zvyšují na procházkách bezpečnost
  • Snadné oblékání díky promyšleným střihům
  • Vesty nebrání pohybu a jsou pro pejska příjemné
  • Psí vestičky jsou skvělým módním doplňkem

Vesty v e-shopu 

Chcete vestu pro psa na míru?

V e-shopu máme několik desítek psích vestiček. Nepadla vám žádná do oka? Máme pro vás řešení! Ušijeme pro vašeho psa vestu na míru, ať už se jedná o dlouhého jezevčíka, nebo malou čivavu. Vyberte si barvy, poradíme vám s materiálem i s vhodným střihem. Pošlete nám základní míry vašeho čtyřnohého miláčka a už do týdne k vám poputuje vestička podle vašich představ.
Button: Chci obleček na míru https://www.psibutik.cz/kontaktni-formular

V zimě je psí vesta jasnou volbou

Především pejsci, kteří jsou zvyklý pobývat v bytě a ven se chodí jen vyvenčit, musejí v zimních měsících čelit velkým teplotním výkyvům. Usnadněte jim tuto změnu, kterou i my lidé často snášíme s nelibostí. Potřebujete poradit s materiálem, měřením psa nebo máte otázky k oblečkům pro psy? Neváhejte nás kontaktovat.

4