Blog
Zimní oblečky pro psy a zima vás nepřekvapí
25.9.2019

Zimní oblečky pro psy a zima vás nepřekvapí

Nejen lidem bývá v zimě chladno. Dnešní pejsci, obzvláště ti, kteří jsou zvyklí být doma, určitě uvítají zimní oblečky pro psy do svého psího šatníku. A venku už je žádná zima nepřekvapí.

 

Hřejivé zimní oblečky pro psy

Šli byste v zimě ven bez bundy? Pravděpodobně ne, a stejně tak i vaši čtyřnozí miláčci ocení, když jim obléknete hřejivý outfit. Nyní je ideální období na to být připraveni a pořídit jim kvalitní zimní oblečky pro psy ze Psího butiku. Obleček totiž vašeho pejska ochrání nejen před deštěm a sněhem, ale také před nízkými teplotami.

Funkční zimní oblečky

Důležité je zmínit, že při volbě zimních oblečků pro psy hraje velkou roli nejen to, jak obleček vypadá, i když to je samozřejmě také důležité. My v Psím butiku klademe důraz jak na módní trendy, tak i na kvalitu a funkčnost použitých materiálů.

Kvalitní a nepromokavé materiály

Naše zimní oblečky pro psy šijeme z kvalitních a nepromokavých materiálů, díky kterým vašim nezbedům nebude nic bránit se venku vyřádit i za nepříznivého počasí.

Co všechno můžete pejskům do zimy obléci?

Naši spokojení zákazníci 

Nenašli jste, co hledáte?

Vůbec nevadí, ušijeme vám obleček na míru přímo pro vašeho pejska. Šijeme pro všechny rasy i velikosti. Více si můžete přečíst zde.(https://www.psibutik.cz/clanek/psi-oblecky-na-miru-podle-vasich-predstav_20)

Chci obleček na míru

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4