Blog
Oblečky pro malé psy jsou trendy i praktické
19.11.2019

Oblečky pro malé psy jsou trendy i praktické

Malí pejsci jsou v nepříznivém a chladném počasí obecně méně odolnější než ostatní psi. Většinou totiž bydlí se svými páníčky doma a nejsou zvyklí na chladno, studený vítr a mokro. Proto se oblečky pro malé psy staly v posledních letech tolik populární a téměř nezbytnou součástí psího šatníku.

S oblečky pro malé psy jim nebude zima

Navíc jsou takoví pejsánci většinou dost stříháni a upravováni tak, aby vypadali fešácky. Když jim chybí spousta chlupů, není pak divu, že jim venku bývá zima. Proto neváhejte, a pořiďte jim oblečky pro malé psy, aby s vámi na procházky vyrazili rádi a neklepali se u toho zimou.

Oblečky pro malé psy z Psího butiku

Oblečky pro malé psy z Psího butiku jsou nejen funkční a praktické, ale i slušivé a trendy. Slaďte se (například barevně) se svým čtyřnohým miláčkem a buďte parťáci nejen duší, ale i vzhledem. Můžete být spolu v teplíčku a ještě vám to bude náramně slušet. A hned se vám bude chtít chodit ven častěji a s větší radostí.

Pohodlné a bez omezení pohybu

Oblečky z Psího butiku jsou vyrobeny z takových materiálů, aby pejsky ochránili nejenom před počasím, ale zároveň se v nich cítili pohodlně, neomezovali je v pohybu a při venčení. Zkrátka jim padnou jako druhá kůže.

Oblečky na míru

Je váš pejsek obzvláště maličký a nebo má atypickou postavu? Nevadí, ušijeme oblečky na míru přesně pro vašeho čtyřnohého mazlíčka.

Chci obleček na míru 

Potřebujete poradit?

Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám zodpovíme vaše dotazy. Případně nás navštivte v naší kamenné prodejně v Hradci Králové.


Kontaktní formulář 

4