Blog
Oblečení pro psy je dnes již standardem
22.10.2019

Oblečení pro psy je dnes již standardem

Nejen lidem je v chladném počasí zima. I naši čtyřnozí miláčci se můžou cítit pěkně v teplíčku během venčení nebo procházky. Obzvláště pak ti, kteří žijí v domě nebo v bytě nejsou tolik přizpůsobeni nepříznivému počasí a ocení oblečení pro psy.

Oblečení pro psy všeho druhu

Oblečení pro psy se dnes stává důležitým doplňkem moderního pejska. Už jsou dávno za námi doby, kdy oblečený pes působil nepatřičně. V našem Psím butiku najdete obrovský výběr oblečků - bundy, pláštěnky, vesty, trička, mikiny, župany, kombinézy i spoustu dalších doplňků, které oceníte vy i váš pejsek.

Oblečky pro psy

Oblečky pro psy nejsou jenom praktickou záležitostí, i když i na tu je samozřejmě kladen velký důraz. Protože hlavně menší plemena, která žijí doma se svými páníčky, by nějaké mít měla. Velkou váhu má však i móda - sladit se se svým čtyřnohým miláčkem je lákavé pro nejednoho majitele či majitelku psa.

Krásné i funkční oblečky pro psy

Náš Psí butik přináší vašim čtyřnohým miláčkům kvalitní oblečky pro psy za příjemné ceny. Základem jsou pečlivě vybrané kvalitní, elegantní a na dotyk příjemné látky, které vybíráme tak, aby splňovaly ty nejvyšší nároky.

Rovněž dbáme na funkčnost oblečků pro psy, které vyhovují jejich potřebám a přitom je neomezují v pohybu ani při venčení.

Oblečky na míru

Také majitelé příliš malých nebo velkých pejsků nemusí zoufat, protože šijeme i oblečky na míru.

Oblečky na míru 

Potřebujete poradit?

Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám zodpovíme vaše dotazy. Případně nás navštivte v naší kamenné prodejně v Hradci Králové.

4